Subscribe:

ponedjeljak, 15. svibnja 2017.

Čaj od lanenih sjemenki za mršavljenje



Obiluje važnim mineralima poput željeza, kalcija, natrija i fosfora, kao i nezasićenih organskih kiselina, linolne kiseline i velikog broja proteina i enzima, laneno sjeme je jedan sastojak uvijek trebali imati na jelovniku. Laneno sjeme je idealno za uklanjanje masti i toksina iz tijela, poboljšava metabolizam, smanjuje razinu šećera u krvi i regulira apetit.



Čaj od lanenih sjemenki za mršavljenje – Kako Napraviti – Recept
Ako želite dobiti savršeni oblik tijela, čaj od lanenih sjemenki je vaš najpouzdaniji saveznik. To će potaknuti proces razgradnje masnoća, a vaše tijelo će oskrbiti sa važnim mineralima što je jako važno kod zdravoga mršavljenja.
Sastojci:

1-2 žilice usitnjenog lanenog sjemena
250ml Vode
Način pripreme čaja od lanenih sjemenki:





Dodajte laneno sjeme u šalicu hladne vode. Neka stoji nekoliko sati uz povremeno miješanje.
Nakon toga kuhajte smjesu za 5 minuta, a zatim procijediti.
Ako želite poboljšati okus, dodati neke biljke. Na primjer, dodajte pola žličice metvice, dunje ili kamilice.
Za optimalne rezultate gubitka kilograma, piti 2-3 šalice ovog čaja dnevno, jednu na prazan želudac prva stvar ujutro, a pola sata prije svakog obroka.
Redovno konzumiranje čaja od lanenih sjemnki će vašu kožu učiniti glatkom i zdravom. Najbolje od svega, vaša koža neće visiti kada počnete da gubite kilograme.
Druge primjene lanenog sjemena za liječenje:
Konzumirajte mješavinu 1 žlica. mljeveno lanenog sjemena i vodu ili voćni sok da se eliminiraju kamenja iz bubrega i mokraćnog mjehura
Za liječenje raznih upala, čireva, zaraženih i bolnih grudi, čireve i upale pluća napraviti voćni premaz miješanjem žlica lanenog, nekoliko kapi lanenog ulja i tople vode i nanesite na zahvaćena područja. Pokrijte s pamučnom krpom i mijenjati 2-3 puta dnevno.
Uzmi te 1 žlicu laneno ulje dnevno ako imate problema sa hemoroide, teškim iskašljavanjem i ubodima insekata. Također je koristan za liječenje tuberkoloze.
Da biste ubrzali proces ozdravljenja od opeklina i rana, premazati malo lanenog ulje na bolno područje.

Izvor: https://zenstvena.com/caj-od-lanenih-sjemenki-za-mrsavljenje/

0 komentari:

Objavi komentar