![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhe0VsWZiNXDpWykHNZxHtR-OFuukXdTI2n2O9yr9_LTIVMPn4tkMoH1q3-5qh5bfL-LUboKHd9fs8icm45pyqLYwoAjw3O9tLZXYSB4m37QU0umOBmFqSW-vb3GLIHUy1QiFsIzDyqwso/s640/1.jpg)
Sastojci
6 solja za mleko vode
2 solje pirinac
3 solje mleka
15 s.k. secera
2 vanilin secer
1 puding vanile
cimet ako volite
Priprema
1.
Stavite vodu da vri,pa kad zavri,dodajte pirinac i mesajte da ne zagori.
2.
Kad je skoro gotov,dodajte mleko,secer i vanilin secer.
3.
Pre nego sto bi izvadili,no jos uvek da bude redak, dodajte promesan sa malo mleka puding.Kratko vratite na ringlu da udari jedan kljuc i to je to….
4.
Vreli sutlijas stavite u mokre posudice,ako volite odozgo stavite cimeta(kanelu)ako ne lepo mirise na vanilu i bez njega.
Posluživanje
Moze se dodati i suvo grozdje,izvorni recept je sa njim,a moj je bez njega…
Izvor:coolinarka.com
0 komentari:
Objavi komentar