Subscribe:

ponedjeljak, 22. siječnja 2018.

PUDING VAM SE NIJE DOVOLJNO ZGUSNUO? UZ OVAJ SASTOJAK, PROBLEM ĆE BITI RIJEŠEN!



SIGURNO SE I VAMA DESILO DA VAM PUDING NIJE ONAKO KAKO STE ŽELJELI, ODNOSNO DA NIJE POSTIGAO ODGOVARAJUĆU GUSTOĆU. OVO MOŽE POSEBNO NERVIRATI AKO STE U TOKU PRIPREME KOLAČA, A PUDING VAM JE PRERIJEDAK DA BISTE GA ISKORISTILI KAO KREMU. ZBOG TOGA ŽELIMO OVAJ TRIK DA PODIJELIMO SA VAMA, KAKO BISTE BILI SIGURNO DA ĆE KREMA OD PUDUNGA BITI DOVOLJNO ČVRSTA.




Nekada iako slijedite upute sa kesice pudinga, on bude toliko rijedak da mislite da ga više ne možete spasiti.
Ne želite da vam propadne, pa tražite razne ideje na internetu kako da to ispravite.
Trik koji ćemo vam danas otkriti možete koristiti i kada pripremate neki umak i kada želite da vam bude gušći. Da bi ispravili grešku i spasili umak ili puding, koristite brašno.




Dovoljno je da jednu kašiku brašna izmješate sa pola čaše vode i dodate uz stalno miješanje. Puding će nakon ovoga biti znatno gušći, pa ako ste ga htjeli iskoristiti kao kremu za kolače, možete to učiniti bez straha da li će biti dovoljno čvrsto.

Izvor:coolinarka.com

0 komentari:

Objavi komentar