Subscribe:

subota, 1. travnja 2017.

NEMOJTE JESTI TUNJEVINU IZ KONZERVE VIŠE NIKAD! Evo šta vam se može dogoditi…



Mnogi ljudi danas teže da je riba što više na njihovim svakodnevnim jelovnicima, a svakako najviše prisutna među svim je tuna.

Tuna uglavnom se preporučuje kao vrlo zdrava vrsta ribe, ali postoje neke stvari koje ćemo vam predstaviti ovdje i one će vas potpuno iznenaditi. Tuna je zapravo vrlo štetna za jesti!




Iako je tuna (bilo da je svježa ili konzervirana) poznata kao važan izvor proteina i omega-3 masnih kiselina, to je također vrsta ribe izložena živi, otrovnom mineralu koji može poremetiti normalno funkcionisanje organizma.

Tuna sadrži živu koja vas može ubiti

Postoji veliki broj vrsta morskih plodova i ribe koje sadrže visoke količine žive, što može uzrokovati previše štete na središnji živčani sistem, osobito u prvim godinama života.

Iako je provjereno da tuna koja dolazi u supermarketima sadrži vrlo nisku razinu žive bolje je da smanjite na umjerenu potrošnju kako bi se izbjegle bilo koje vrste bolesti vezane za živčani sistem.




40% tog otrovnog minerala, koji se akumulira u mesu riba, a one su još uvijek u vodi je također zagađeno industrijski, a tako generira progresivno pogoršanje u kognitivnom sistemu ljudi.

Tuna je obično iz različitih okeana, a mnogi od njih već su kontaminiranie li je zračenje slično Fukushimi, na primjer. Također, unos tune svakako može generirati pojavu raka u nekoliko dijelova ljudskog tijela.

Ovaj članak ne govori da bi trebali prestati jesti tunu, ali pokušajte ograničiti unos i izbjeći moguće zdravstvene prijetnje u budućnosti!

izvor:prirodnilijek.info

1 komentari:

Unknown kaže...
Autor je uklonio komentar.

Objavi komentar