Subscribe:

utorak, 28. kolovoza 2018.

Pre 3 meseca je žestoko isprozivala Lunu, Anabelu i Gagija, a evo šta Cakana sada misli o učešću Đoganijeve u Zadruzi 2!



- Sada joj je prilika da pokaže da je ona ćerka poznatih roditelja - izjavila je pevačica između ostalog, i ovaj put bez dlake na jeziku


Pevačica Dragica Radosavljević Cakana tokom prve sezone Zadruge žestoko je iskritikovala Lunu Đogani zbog veze sa tada oženjenim muškarcem, kao i njene roditelje Anabelu i Gagija.


Cakana je javno iznela svoje mišljenje kako je Anabela loše vaspitala svoje dete čim joj dozvoljava vezu sa oženjenim Slobodanom Radanovićem, koji je tada bio u braku sa Kristinom Kockar, a bilo je verbalnog rata i uživo u emisijama.




Sada, s obzirom na to da će Luna od 6. septembra biti i deo Zadruge 2, Cakana je ponovo iznela svoje mišljenje o njenom učešću u rijalitiju.

- Ovo joj je prilika da pokaže svima da su stekli pogrešnu sliku o njoj. Ja ne mogu da kažem da sam imala bilo šta protiv, samo što je perceprcija njenog bitisanja bila pogrešna. Iako je ona bila negde iskrena u svemu tome, morala je da zna da neke stvari nisu u redu. Sada joj je prilika da pokaže da je ona ćerka poznatih roditelja - rekla je Cakana.



Osim toga, prokomentarisala je i Lunin odnos sa Anabelom, te istakla kako ona sada ipak ne bi trebalo da se meša.

- Mislim da joj njen ulazak u Zadrugu uopšte ne prija, ja to mogu da kažem, jer sam isto majka. One su vezane i to mi se jako dopada, ali opet mislim da su njeni saveti za prvu Zadrugu bili previše ishitreni. Mislim da treba da je pusti da odlučuje sama i da joj se ne meša i da shvati da je njena ćerka odrasla i da može sama da se izbori sa činjenom da je u rijalitiju - zaključila je Cakana za Pink.rs.



Podsetimo, ovako je Cakana tada pričala o Luni i njenim roditeljima:

- Nešto što je čist nemoral oni pretvaraju u neviđeni moral. Lično mislim da je Anabela trebalo drugačije da usmeri svoju ćerku u startu, a posebno kad je njemu ušla žena. Mogla je da nađe način. Trebalo je da zahteva da joj ćerka izađe iz Zadruge, da kaže: "Ne želim ni njenu bruku ni svoju". Mogla je da joj kaže: "Ušla mu je žena, ne želim blizu da te vidim, ako je to neka vaša veza i hemija onda će ta hemija da sačeka da izađete".

- Mislim da bi ona njemu tad bila i interesantnija, jer bi očijukao i to bi bila onda zabranjena ljubav. A ovo, ležati sa čovekom čija je žena tu i ljutiti se na njega što joj ne poklanja u toj meri pažnju, grle se, ljube se, naskaču jedno na drugo, to je stvarno blam. Mi sad treba da brinemo o Luni što joj on ne pruža ljubav, a zato o Kiji niko ne razmišlja nego je još njih 25 napadne. Ja nisam za to, ljubavnica se pretvara u ženu, a žena u ne znam šta.




(Telegraf.rs)

0 komentari:

Objavi komentar