Subscribe:

srijeda, 24. siječnja 2018.

PEČENI KRUMPIR ZA POLA SATA! MALO JE DRUGAČIJE OD OBIČNOG PEČENOG KRUMPIRA, PA SE MOJIMA SVIĐA



SASTOJCI
1 kg krumpira
5 dkg margarina
0,5 dl maslinovog ulja



1 režanj češnjaka
sol, peršin

PRIPREMA
krumpir očistiti i po duljini odrezati jednu tanku krišku, da krumpir može čvrsto stajati na podlozi
zarezati na tanke ploške (paziti da se ne zareže do kraja-krumpir mora ostati u komadu)



krumpir staviti kuhati u slanu vodu. Kuhati ga nekoliko miinuta i izvaditi, te staviti u pleh za pečenje
izmiješati otopljeni margarin, maslinovo ulje, češnjak i peršin i to pažljivo preliti preko krumpira. Nastojati da smjesa uđe između narezanih ploški krumpira
peći u pečnici

Izvor:coolinarka.com

0 komentari:

Objavi komentar