Subscribe:

četvrtak, 1. prosinca 2016.

4 KAŠIKE DNEVNO I RAK SE SAM POVLAČI: Slavni bugarski naučnik otkriva najmoćniji prirodni lijek (RECEPT)



Uz ovaj recept bugarskog profesora, po tvrdnjama onih koji su ga uzimali, očistićete krvne sudove, ojačati srce, obnoviti imunološki sistem, očistiti jetru i bubrege, kao i probavni sistem od patogene mikroflore.




Poboljšaćete rad mozga i pamćenje, sačuvaće vas od infarkta i pomoći onima koji su ga preživjeli. Sredstvo je i protiv zapaljenja zglobova. Reguliše tjelesnu težinu.

Sastojci:

– 15 svježih zdravih (sa sjajnom korom) BIO limuna
– 12 glavica svježeg bijelog luka
– 1 kg pravog meda
– 400 g proklijalog žita
– 400 g svježe orahove jezgre

Priprema proklijale pšenice:

400 g pšenice staviti u prokuhanu staklenu posudu. Naliti vodom da odstoji, najbolje preko noći. Nakon 10-12 sati preko čiste krpe/gaze ocijediti vodu i dobro oprati zrna, te iscijediti kroz gazu.

U posudi ostaviti ocijeđenu pšenicu. Nakon 24 sata dobije se pšenica sa klicama (dužine 1-2 mm).



Priprema lijeka:

Samljeti zajedno proklijalu pšenicu, orahe i očišćene glavice bijelog luka. Samljeti 5 limuna sa koricom, i sve zajedno izmiješati. Od ostalog limuna uzeti samo sok i miješati sa ostalom masom, dok smjesa ne postane homogena. Dodati med i duže miješati sa drvenom kuhačom, pa sipati u staklene posude koje treba čuvati u frižideru. Nakon 3 dana smjesa je gotova za konzumiranje, dok sve postane kompaktno…

Doziranje:

Ova hrana uzima se 30 minuta prije doručka, prije ručka, prije večere i prije spavanja.

Za liječenje raka – uzima se svaka 2 sata! Recept garantuje zdravlje i dug život i izlječenje od raka; čuva svježinu tijela, mladost i energiju, zato što sadrži sve neophodne vitamine, mineralne soli, bioaktivne supstance, proteine, ugljikohidrate i biljne masnoće. Poboljšava rad svih unutrašnjih organa i žlijezda – koje održavaju tijelo zdravim, a dovodi i do izlječenja od raka u potpunosti, navodi bugarski naučnik.


Pogledajte video:
Izvor: magicnobilje.com

0 komentari:

Objavi komentar