Subscribe:

srijeda, 19. listopada 2016.

KAO MAGIJA: Pomješajte ova 2 SASTOJKA i pozdravite se sa BUBULJICAMA zauvijek



Svakodnevna njega kože je potrebna posebno kada je u pitanju lice, kako bi ono izgledalo čisto, zdravo i svježe. Pilinzi su zaduženi za odstranjivanje mrtvih stanica kože, dok kremasti dio služi da se koža navlaži i hidratizira.




Umjesto trošenja novca na proizvode koji ne mogu baš mnogo uraditi za vašu kožu, možete napraviti svoju prirodnu krema kod kuće sa samo dva sastojka: kokosovo ulje i soda bikarbona.

Ne samo da su ova dva sastojka lako dostupna, oni su također vrlo efikasni u liječenju problematične kože. Za razliku od hemikalija i toksičnih sastojaka oni su sigurni za vašu kožu. Ovo je upravo ono što vam je potrebno kada tražite proizvode za liječenje najvećeg organ na tijelu.

Kada pomiješate ova dva proizvoda koja su jako dobra u liječenju akni, crvenila, ožiljaka i uklanjanja viška prljavštine, kao i mrtvih stanica kože, konačni rezultati mogu biti zapanjujući.



Soda bikarbona se često koristi u domaćim pecivima, kao sredstvo za poliranje u domaćinstvu, dubinsko čišćenje i za svakodnevnu kućnu upotrebu. Soda bikarbona se koristi kozmetički zubi i dezodorans). U međuvremenu, kokosovo ulje ima antibakterijska, ozdravljenja i hidratantna svojstva, njeguje i umiruje kožu. Možete koristiti bilo koju vrstu prirodnog kokosovog ulja.

Pomiještajte ova dva sastojka i očekujte sjajne rezultate!

Pogledajte video:
Izvor: radiosarajevo.ba

0 komentari:

Objavi komentar