Subscribe:

četvrtak, 1. lipnja 2017.

Udovica pregledala slike sa svog vjenčanja: Onda je otkrila detalj koji je totalno SLOMIO!



Nakon vjenčanja, Ema i Džastin Kotijar su iščekivali isplanirani medeni mjesec. Nisu ni slutiti da će se to pretvoriti u noćnu moru.



Jednog jutra je Džastin počeo da viče na nju rekavši joj da izađe iz sobe. Njegovo ponašanje ju je šokiralo, jer je bila u sedmom mesecu trudnoće.

Uskoro, ljekari su otkrili da boluje od agresivnog i tumora na mozgu.

Rekli su mu da će hemoterapijom, i hitnom operacijom uspjeti da mu produže život za dvije godine. Mladi bračni par je bio šokiran ovim saznanjem. Uprkos situacijama kroz koje je prošla, Ema je 2015. godine rodila djevojčicu Miu. U tom periodu je on počeo sa hemoterapijom. Kćerku je mogao da viđa samo vikendom.




Četiri meseca kasnije, utvrđeno je da se tumor metastazira. Ema je vjerovala da mu je ostalo još dvije nedelje života, pa je odlučila da ga dovede kući. Srećom, uspio je da živi duže i dočeka 30. rođendan.U maju 2016. godine Džastin je preminuo. Od tada se bavi humanitarnim radom za pomoć ljudima oboljelim od iste bolesti. Kako se Ema sjeća, njen muž se i prije vjenčanja ponašao čudno. Danas, kada pogleda slike sa vjenčanja, jasnije joj je zašto je to tako.

http://kreativan.info

0 komentari:

Objavi komentar