Subscribe:

petak, 27. siječnja 2017.

RUSKE KAPE...A MOŽE I ŠUBARE....PRINCIP JE ISTI


Kokosasto ˘

Sastojci (Broj osoba: 8)



Biskvit;
8 bjlelanjaka
8 zlica vode
8 zutanjaka
2 zlice kakaa
25 dkg brasna
1 prasak
Krema;
4 dcl mlijeka
7 zlica brasna
20 dkg secera
20 dkg margarina
Kokos
Cokolada



Postupak pripreme

Bjelanjke i vodu smiskati zajedno u snijeg,zatim miksajuci dodavati sve ostalo.
Bikvit peci u zagrijanoj pecnici cca 4o min na 180.
Na srednjem protvanju,dubljem.
Kada se ohladi, biskvit prerezati na pola i od tih polovica casom rezati krugove.
Kremu skuhati i ohladiti,te onda umiksati omeksali margarin.
Spajati kremom krugove 1+1,te oko kolaca mazati kremom,a onda uvaljati u kokos.
Svaki kolac prelijati otopljenom cokoladom.Obzirom,da nam ostane tijest od rezanja,u njega dodati malo ruma,secera u prahu i marmelade,te raditi kuglice i takoder uvaljati u kokos.

Izvor:coolinarka.com

0 komentari:

Objavi komentar